Cei 6 P

Nu suntem straini de „cei 4 P” dar eu, imbinand utilul cu placutul am marit gasca de P-uri din make-up. Cei 6 P.. de fapt, cele 6 P-uri importante ale mele sunt pensulele pe care ar trebui sa le aiba in portfard toate femeile care vor sa arate impecabil din punct de vedere al machiajului. 

Pensulele de machiaj profesioniste sunt cele care ajută ca machiajul să fie în proporţie de 50% impecabil şi bine realizat. Fără pensule bune nu putem aşeza culorile cum trebuie şi cu adevărata lor intensitate pe ploapă şi nici nu le putem îmbina astfel încât să obţinem un rezultat frumos şi curat. Pensulele sunt foarte diversificate ca număr şi formă dar pentru un portfard obişnuit sunt suficiente pensula pentru fond de ten şi/sau concealer, o pensula pentru aplicarea fardului şi una pentru blending, pensulă pentru aplicarea conturului obrajilor, pensula pentru sprâncene şi buze. 

Nu sunt multe, aşa-i? În cazul în care dorim să avem o trusă adevărată de pensule de makeup sunt necesare mult mai multe pentru că pentru un machiaj corect există în jur de 3-4 tipuri de pensule pentru ochi şi alte 3-4 tipuri de pensule pentru restul feţei. Chiar dacă vrem să facem machiaje profesionale sau nu, este bine ca atunci când investim în produse precum pensulele de machiaj să avem grijă să fie de bună calitate, fabricate din păr natural deoarece acestea sunt cele mai igienice şi rezistente. Deşi la prima vedere, preţul lor este unul destul de ridicat, acestea sunt investiţii pe termen lung. Pensulele bune, de calitate nu se distrug repede, durata lor de viaţă depăşeşte cu brio 1-2 ani.

Imagine

 Pensulele de machiaj necesită o atenţie mai amănunţită în sensul că trebuie curăţate periodic pentru a se păstra în formă şi pentru a ne proteja şi tenul, pensulele păstrând în firele lor unele bacterii de pe ten iar dacă acestea nu sunt curăţate după utilizare riscăm să sfârşim cu o vizită la dermatolog. Pensulele pot fi prietenele cele mai bune ale unei femei pentru totdeauna dacă ştim să ne purtăm cu ele şi să le folosim!

Bisoux!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s