Fashion Show Make-up by Marlon Monroe at Atelier Paris Make-up School | Part I

Ce poti sa faci intr-o zi de 4 martie destul de trista din mai multe puncte de vedere?

Sa participi la un super masterclass sustinut de Marlon Monroe  si Scoala de make-up Atelier Paris. Acest masterclass are ca tematica machiajul de fashion si podium care imi doresc sa inteleaga toti cei care activeaza in acest frumos domeniu ca exista o diferenta (destul de mare) intre machiajul fashion si cel de beauty!!!

Pentru cele care nu au auzit de Marlon Monroe, el este make-up artist oficial Atelier Paris si are o vasta experienta in ceea ce priveste machiajul de podium si fashion show-uri colaborand cu Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier, Chantal Thomass si multe alte nume mari.

In prima zi a masterclass-ului am aflat, ca de obicei, multe trucuri folositoare si surprinzatoare cum ar fi faptul ca fardurile de ochi le poti pastra cu incredere for the rest of your life (sau ale lor) pentru ca acestea nu expira asa cum se intampla in cazul fondurilor de ten sau a rujurilor, lucru de care iti dai seama cu usurinta dupa miros.

Astazi au fost prezentate doua demonstratii de machiaj, unul de fashion show si un machiaj de transformare in Rihanna style. In cadrul primului machiaj au fost explicati pasii in realizarea acestui machiaj si faptul ca in Franta, la prezentarile de moda se folosesc fonduri de ten cu o textura foarte light iar cel de transformare a fost, speechless. Ador forma buzelor Rihannei iar astazi Marlon le-a transformat pe ale Cristinei, modelul pentru acest machiaj exact la fel.

Nu are rost sa mai lungim vorba, „o poza face cat 1000 de cuvinte” asa ca va las cu cateva imagini din prima zi de Masterclass urmand si video-uri din timpul demonstratiilor de make-up.

Imagine

Ilinca Vlasova, director Atelier Paris Make-up School Bucuresti introducing Marlon Monroe

Imagine

First model for fashion show make-up

Imagine

Imagine

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

And Rihanna Transformation Make-up:

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Scoala de make-up Atelier Paris din Bucuresti se afla pe strada Maica Alexandra, nr.4 vis-a-vis de Piata 1 Mai si tot de aici puteti achizitiona produsele Atelier Paris.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s