Nomasvello şi epilarea definitiva

Prima data când am auzit despre epilarea definitiva a fost acum câţiva ani şi eram convinsă că este o procedură pe care o voi încerca în viaţa asta, la un moment dat. Se pare că momentul a venit mai repede de cât mă aşteptam pentru că sunt destul de imprevizibilă şi mă hotărăsc imediat pentru ceva.

În perioada masterclass-ului a pornit o discuţie între noi şi modele despre intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare şi epilarea definitivă, dându-ne fiecare cu părerea din auzite sau din experienţe proprii. Şi aşa am ajuns la discuţia despre centrele Nomasvello, de care auzisem numai de bine şi cunosc câteva persoane care sunt cliente fidele procedurilor oferite de ei. Aproape convinsă să îi încerc, am intrat pe site-ul lor pentru mai multe detalii şi am dat peste opţiunea de a testa gratuit epilarea definitivă prin IPL sau rejuvenare facială. Am completat un formular, mi-am ales data şi ora favorabilă mie pentru o programare şi imediat am primit un e-mail în urma căruia disponibilitatea perioadei aleasă de mine era verificată şi confirmată sau nu. La scurt timp am fost sunată de către o domnişoară foarte drăguţă şi am stabilit programarea pentru miercuri (eu solicitând luni o programare). În ziua dinaintea programării am primit un SMS de confirmare a programării şi totul a decurs ok.

De ce vă spun toate aceste detalii? Pentru că toate aceste mici elemente dau dovadă de profesionalism şi de implicare în satisfacerea clientului din toate punctele de vedere. Fiind de foarte mulţi ani atât în postura de consumator cât şi de prestator al serviciilor de înfrumuseţare, peste tot am încercat să implementez această procedură de a reaminti clientului programarea pe care o are. Am întâlnit atâtea reacţii din partea unor fete plictisite şi frustrate de locul lor de muncă, reacţii negative şi limbaj absolut neadecvat „de ce să stau io să îi aduc aminte lu’ aia că are programare, dupa ce că îi fac mai e şi …. şi uită” sau chestii similare. Nu! Nu este aşa. Clientul acela are un job, o familie, responsabilităţi, până la urmă este omşi toţi putem uita. De câte ori nu mi s-a întâmplat mie să uit sau să-mi amintesc în ultimul moment.. Dar consider că este o procedură uşor de făcut şi avantajoasă de ambele părţi.

Revenind la Nomasvello, am ajuns la centrul din Bulevardul Unirii (l-am ales pentru că este cel mai aproape de casă dar şi dacă sunt prin oraş cu treabă) şi am fost întâmpinată de domnişoara de la recepţie si de operatorul IPL (doamna Amalia) care m-au servit cu o cafea, un pahar de apă şi mi-au înmânat un chestionar luuuung înainte de începerea procedurii.

nmvunirii1-640x360

Chestionarul este foarte bine pus la punct şi conţine întrebări despre orice posibilă afecţiune externă sau internă. Amalia, cea care urma să-mi facă testarea îmi urmărea răspunsurile iar unde bifam pozitiv referitor la alergii sau tratamente medicamentoase, mă întreba ce fel de alergii, ce fel de tratamente medicamentoase şi detalii despre acestea pentru a-şi da seama dacă sunt 100% aptă pentru o astfel de procedură. Mi-a explicat foarte bine ce înseamnă acea Lumina Intens Pulsată, care este procedeul de distrugere a firului de păr, acea lumină explodând practic rădăcina firului de păr fără a afecta însă pielea şi ţesutul. Mi-a explicat de asemenea şi cazurile de piele arsă şi nemulţumirile nefondate ale unor persoane. Aceste arsuri apar în momentul în care înainte de procedură, chiar şi cu câteva zile, ne expunem pielea la raze UV în mod exagerat iar în special acele arsuri apar în cazul unei pieli expuse solarului. În ziua procedurii nu este permis administrarea niciunui medicament de tip antiinflamator, anticoagulant, anti..etc şi nici folosirea cremelor cu uleiuri sau foarte hidratante (nici după).

După ce am terminat chestionarul şi mi-am stabilit zonele pe care vreau să le încerc, am intrat în cabinet care este foarte spaţios, aerisit, plăcut din punct de vedere cromatic, curat! şi tot felul de detalii de genul care pentru mine contează. Patul este foarte confortabil încât de abia aştept cele două ore necesare pentru picioare, cred că o sa adorm pentru că procedura nu este deloc dureroasă! Puteţi să  întrebaţi pe mama, prietenele, iubitul, toţi apropiaţii mei ştiu că pe mine mă doare orice, orice atingere mai puternică pentru mine e dureroasă şi nu am deloc toleranţă la durere, în schimb aici nu am avut nicio problema, ba chiar mi-am crescut de mai multe ori intensitatea. Trebuie să se simtă o pişcătură suportabilă însoţită de căldură, nu trebuie să ardă! Dacă arde, chiar dacă e suportabilă durerea nu este ok, căldura este suficientă şi eficientă.

show

Am fost foarte încântată de testare şi de cum decurge procedura încât pe 6 noiembrie am programată prima şedinţă de IPL pentru zona intimă şi urmează să programez şi pentru picioare dar am nimerit fix perioada dinaintea concediului Amaliei 🙂 Am primit şi un card pe care voi acumula puncte după fiecare şedinţă şi voi putea să îl folosesc pentru şedinţe gratuite!

Acum o să întrebaţi în cât timp se scapă de păr. Ei bine, diferă de la persoană la persoană. Eu, spre exemplu, am pilozitate excesivă, sunt foarte brunetă şi „sănătoasă” din acest punct de vedere. Se fac la început 4 şedinţe în 4 luni, adică o şedinţă pe lună iar apoi în funcţie de cum se comportă firul de păr şedinţele se vor face la 3, 6 sau 8 luni ajungând la o şedinţă sau două pe an! Mi-a explicat că nimic nu este definitiv şi imediat şi am fost de acord, i-am explicat că eu cred că atâta timp cât ne creşte păr este un semn că suntem încă vii şi s-a bucurat că nu sunt o clientă dificilă care vrea imposibilul.

Dacă am omis să vă spun ceva, vă rog sa îmi lăsaţi întrebări în comentarii deoarece simt că sunt atât de multe de spus dar nu vreau să fie un articol prea lung şi plictisitor.

Preţul! Preţul este de 30 euro orice zonă (axilele considerate ambele o singură zonă) asta însemnând 135 lei şedinţa care este un preţ destul de bun după părerea mea faţă de alte saloane, iar Nomasvello este lider mondial în IPL şi specializat doar pe aşa ceva.

Aţi încerca sau sunteţi deja în proces de epilare definitivă cu IPL?

Vă puuuuuuuuuuuup!

Reclame

Un gând despre “Nomasvello şi epilarea definitiva

  1. Pingback: Nomasvello şi epilarea definitiva | Honey - all about her mind

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s