Rasfat pentru cuplu in Toscana | Concurs

Restaurantul vostru preferat este supra rezervat? Nu aveti timp sa ajungeti la cabana aia frumoasa din inima muntilor, iar de un city break in Paris nici nu se pune vorba.. Pentru ca stiu ca vreti sa va sarbatoriti de Ziua Indragostitilor asa cum se cuvine, m-am gandit ce cadou as vrea pentru mine si iubitul meu si vreau ca si voi sa aveti alaturi de iubitul vostru o Zi a Indragostitilor de neuitat, la Toscana (in centrul Bucurestiului). Am pus la cale impreuna cu fetele de la Toscana, un concurs foarte simplu dar cu un premiu special! Ce poti castiga:

Toscana masaj de cuplu

Ritual toscan de cuplu cu ciocolata

Ciocolată, șampanie și răsfăț toscan.. Ce ai spune de doua ore de rasfat din cap pana in varful picioarelor cu  ciocolata! Relaxati-va  si  petreceti cateva ore de rasfat cu arome exotice, atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri. O minunata experienta in doi, o zi petrecuta impreuna cu persoana draga intr-o atmosfera de poveste; pentru tine si partenerul tau am creat un rasfat special :

– Masaj toscan de cuplu cu crema si ulei de ciocolata 50 minute .

– Relaxare si leneveala în jacuzzi pentru amândoi.

  • Servire cu sampanie si ciocolata.

Timp rasfat: 120 minute ( Pachet in valoare de 380 lei, disponibil aici).

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

  1. Like & Share public paginii oficiale Toscana Spa – click aici
  2. Like & Share public paginii blogului Honey – all about her mind – click aici
  3. Lasa un comentariu cu destinatia unei vacante de neuitat, numele contului de Facebook si adresa de e-mail petru a putea fi contactat

Castigatorul va fi ales prin random.org in seara de 12 februarie si va putea beneficia de rasfat, impreuna cu partenerul, pe data de 14 februarie 2015. Programarea va fi stabilita telefonic, impreuna cu receptia Toscana Spa (strada Mantuleasa, nr.2, Bucuresti).

Mult noroc, va puuuuuuuuup!

1cd737960b9383c4706a86693598f988

9 gânduri despre “Rasfat pentru cuplu in Toscana | Concurs

      • Cam tarziu, stiu, dar voiam sa revin cu impresiile rasfatului de la Toscana Spa. 😀 A fost DEMENTIAAAAAAAAAL! M-am amuzat teribil pe seama iubitului meu pt ca nu-i place masajul sau sa fie atins de altcineva afara de mine [dubios, I know. :)) cui sa nu-i placa masajul !??!?!], dar dupa o jumatate de ora a inceput sa se relaxeze. :)) A fost divin! Chiar un mega-rasfat de ziua mea. 😀 Cu sampanie si ciocolata in jacuzzi. Pluuuuuuus ora de masaj relaxanta. Merci fain pt aceasta experienta si scuze inca o data. 😀

        Apreciază

Lasă un comentariu